Glazenwassersbedrijf

Home » Glazenwassersbedrijf

Glazenwassersbedrijf

Stralende ramen, schone gevels en goed onderhouden dakgoten. Het zijn factoren die positief bijdragen aan de uitstraling van een huis of kantoorpand. Wilt u ramen waar u weer doorheen kunt kijken? Gevels waar u trots op kunt zijn? Maak dan kennis met P. van Holten Glazenwassersbedrijf. Vader en zoon Van Holten zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of pand weer gaat stralen!

GlazenwassersbedrijfKwalitatief en betrouwbaar

Bedrijven en particulieren in het westen van het land weten ons te vinden voor schoonmaakwerkzaamheden. Zo zijn we actief in Zuid-Holland, maar ook in een gedeelte van Noord-Brabant en Zeeland. We leveren verschillende diensten. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Het reinigen van ramen
  • Het reinigen van gevels
  • Het reinigen van terrassen
  • Het reinigen van dakgoten

 

We hebben de beschikking over professioneel materiaal en apparatuur om de reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Zo bezitten we een eigen hoogwerker zodat ook de hoge oppervlakken niet vergeten worden. Het reinigen van ramen doen we door middel van een osmose spoelsysteem, zodat de ramen schoon worden én blijven. Als u ons inhuurt voor bijvoorbeeld het reinigen van ramen, kunt u erop vertrouwen dat de reinigingswerkzaamheden goed worden uitgevoerd. We letten op de details en kijken verder dan het raam alleen. Zo reinigen wij ook altijd de kozijnen. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar kunt u bij ons van op aan.

Een vrijblijvende prijsopgave

Wat kan P. Holten Glazenwassersbedrijf voor u betekenen? We horen graag wat uw wensen zijn. Neem nu contact met ons op, via de contactgegevens die op onze website vermeld staan. We denken met u mee en geven een vrijblijvende prijsopgave.