Glazenwasser Rotterdam

Home » Glazenwasser Rotterdam

Glazenwasser Rotterdam

Welkom op de website van P. van Holten Glazenwassersbedrijf. U bent op zoek naar een goede glazenwasser in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over professionele middelen en systemen waarmee we de ramen optimaal kunnen reinigen. De ramen weer laten stralen, dat is niet alleen uw doel, maar zeker ook die van ons!

Glazenwasser RotterdamPassie voor het vak

Van Holten Glazenwassersbedrijf wordt gerund door vader en zoon Van Holten. We delen samen de passie voor buitenreiniging. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. We maken gebruik van professionele systemen en middelen om de ramen op een optimale manier te kunnen reinigen. Zo hebben we een eigen hoogwerker en maken we de ramen schoon door middel van een osmose spoelsysteem. Dit spoelsysteem bevat gefilterd water, waardoor er geen kringen op de ramen komen na bijvoorbeeld een regenbui. Zo blijven de ramen ook écht schoon. Daarnaast wassen we niet alleen de ramen, maar reinigen we de kozijnen ook altijd. Dit hoort er namelijk volgens ons gewoon bij!

Diensten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een glazenwasser in Rotterdam inhuren bij ons. We  zijn werkzaam in de provincie Zuid-Holland, maar ook in een gedeelte van Noord-Brabant en Zeeland. Naast glazenwassen dragen wij ook zorg voor:

  • De reiniging van gevels
  • De reiniging van terrassen
  • De reiniging van dakgoten

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website. We komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken en een passende offerte aan te bieden. Uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt onze contactgegevens vinden op onze website, we zijn bereikbaar per telefoon en per mail.