Terrasreiniging

Home » Terrasreiniging

Terrasreiniging

Een goed onderhouden terras vereist reiniging. Onder invloed van onder andere het weer kan uw terras gaan verkleuren, wat ervoor zorgt dat het terras er minder aantrekkelijk uitziet. Bij P. van Holten Glazenwassersbedrijf bent u aan het goede adres wanneer u weer van uw terras wilt genieten.

TerrasreinigingVoordelen van het reinigen van uw terras

Weersinvloeden, groene algen en mossen. Het zijn drie factoren die verontreiniging aan uw terras kunnen veroorzaken. Organismen nestelen zich diep in het gesteente, waardoor de aanslag niet makkelijk te verwijderen is met een sopje en een spons. Hiervoor is een grondige reiniging nodig die wij voor u kunnen verzorgen. Een professionele terras reiniging heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat uw terras er weer mooi uit ziet en verlengt de levensduur van uw bestrating. Indien u uw terras niet goed onderhoudt, kan dit er in resulteren dat de kwaliteit van uw bestrating verslechtert en niet meer beter wordt. Bij ons is uw terras in goede handen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons voorop. We werken met professioneel apparatuur en materialen waarmee we uw terras vakkundig kunnen reinigen, zonder chemische middelen. Daarnaast kunnen we uw terras een anti altmos behandeling geven, dit zorgt ervoor dat de algen langer wegblijven en u langer geniet van uw gereinigde terras.

We luisteren naar uw wensen

Voordat u uw terras laat reinigen door ons, bespreken we eerst uw wensen. We geven u een prijsopgave, zodat u precies weet wat de terras reiniging gaat kosten. Kies voor een goede reiniging van uw terras, neem nu contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon en per mail.