Glazenwasserij

Home » Glazenwasserij

Glazenwasserij

Glazenwasserij

Zoekt u een goede glazenwasserij? Maak dan kennis met vader en zoon Van Holten, P. van Holten Glazenwassersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van buitenreiniging, waaronder de reiniging van uw ramen.

Vakkundig en professioneel

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor glazenwasserij. Met regelmaat maken wij de ramen schoon van grote kantoren, woonhuizen en bungalows. Ook voeren we werkzaamheden uit voor Verenigingen van Eigenaars. Bij P. van Holten kunt u er vanuit gaan dat uw ramen op een vakkundige en professionele wijze worden gereinigd. We bezitten alle benodigde materialen en apparatuur om de ramen te reinigen. We hebben een eigen hoogwerker en een osmose spoelsysteem. Het spoelsysteem bevat gefilterd water, waardoor de ramen langer schoon blijven. Tijdens onze werkzaamheden letten we op de details, zo reinigen we de kozijnen ook altijd.

Andere reinigingswerkzaamheden

Wij kunnen alle voorkomende reinigingswerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het reinigen van ramen, maar ook voor onder andere de reiniging van gevels, terrassen en dakgoten. We hebben ruime ervaring met het reinigen van beton, aangezien dit een van de meeste gebruikte bouwmaterialen is in kantoorpanden en huizen. We bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn. We sturen altijd eerst een offerte op met de benodigde werkzaamheden en het kostenoverzicht. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bekijk onze website om een idee te krijgen over onze werkzaamheden. U kunt ons bereiken per telefoon of per mail!